blog si budak monteL

bukan mudah untuk mencapai ape yang kite ingin kan...usaha dan teros berusaha ! sayang kamu yang menyokong dan menjadi back bone saya selame nie...LoveLoveLove kamu poeber-poeber !!

Sunday, 11 December 2011

Gaya baru ^_^

wink wink wink.....
salam alL fwen....
lame nyer tak post kat blog nie....
actually lupe pon yer gk..hehehe
kdg2 aku mls lah nk on blog nie...tak tahu nak buat ape....


dah lame2 tak on nie, aku menjadi kak Nam cuti2 sem nie...
nie gara2 ikot ank sedare aku ngn akak aku la nie...
kak Nam nyer adelah aku start nk akai lipstick merah2...
woooww! so cute la sebenar nye...


mungkin kowg tak suke..tapi aku dh suke lak lipstick merah2 nie....
tp lipstick aku tak delah merah bebenau nyer..
aku more tertarik ngn lipstick wane Oren au....
banyak tempat n aku try tuk cari wane oren...
last2 aku jumpe kt REVLON...


lawe wooo... aku pon beli lah...
murah jerk...aku tak keje nak akai brg mahal2 nie....
dah keje nnti aku li yg mahal2 tau.... hehehe
nie je aku mampu setkt nie..hahaha...... :P

No comments: